Clarena Max Dermasebum sügavpuhastav hoolitsus, kahene komplekt

Profitoode

Sügavpuhastav hoolitsus aknelisele, rasusele ja kombineeritud nahale.

Tootekood: CL0218 Kategooria: Sildid: ,

Sügavpuhastav hoolitsus aknelisele, rasusele ja kombineeritud nahale.

Komplektis on neli toodet kahele hoolitusele.

1. SAMM Rasueritust kontrolliv seerum 2x3ml
Seerum kombineeritud, rasuse, aknele kalduva ja seborroilise naha terviklikuks ja professionaalseks hoolduseks. See sisaldab uuenduslikku ja patenteeritud Sytenol® A-d, mis koos salitsüülhappega vähendab rasueritust. PORE REDUCTYL ja valge paju ekstrakt matistavad aktiivselt nahka, ahendavad poore ja vähendavad naha mustuse hulka.
Kasutamine: Kandke näonahale pärast naha puhastamist ja normaliseerivaid hooldusi. Enne kasutamist loksutada.
2. SAMM Max balance normaliseeriv mask 15ml
Sügavpuhastav mask rasusele, seborroilisele ja aknele kalduvale nahale. Uuenduslik PORE REDUCTYL koos mineraalidega kontrollib suurepäraselt rasunäärmete tööd, annab nahale matistava efekti ja ahendab märkimisväärselt poore. Aaloe vera mahl kiirendab regeneratsiooni, rahustab ärritusi ja nahapunetusi.
Kasutamine: Kandke õhuke kiht maski näo-, kaela- ja dekolteenahale. 30 minuti pärast peske mask veega maha.
3. SAMM Algaplast mask bakuchioliga 2x60ml
Vetikamask on eriti soovitatav kombineeritud, rasuse, akne ja seborroilise naha hoolduseks. See sisaldab bakuchioli, mida nimetatakse taimseks retinooliks, mis vähendab eritunud rasu kogust ning kalduvust mustuse tekkele ja värvimuutusele. Valge paju ja pajuürdi ekstraktid on antibakteriaalsete ja põletikuvastaste omadustega, rahustavad ärritusi ja kiirendavad naha taastumist.
Kasutamine: Kanna mask koos aktivaatoriga näole, kaelale ja dekolteele. Eemaldage 20 minuti pärast ja kandke sobiv kreem.
4. SAMM Max sebum control normaliseeriv kreem 15ml
Tasakaalustav ja matistav kreem kombineeritud, rasuse, aknele kalduva naha igapäevaseks hoolduseks. See sisaldab Sytenol® A-d, millel on igakülgne aknevastane ja normaliseeriv toime, mis aitab vähendada ebatasasusi. PORE-REDUCTYL koos salitsüülhappega vabastab rasunäärmete ummistused, vähendab rasueritust ja nahapooride nähtavust. See kreem imendub kergesti, muudab naha matiks ja on ideaalne alus jumestamiseks.
Kasutamine: Masseerida puhastatud näo-, kaela- ja dekoltee nahale.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Clarena Max Dermasebum sügavpuhastav hoolitsus, kahene komplekt”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…