Clarena Citrus Cleaner, vahajääkide eemaldaja, 500 ml

Profitoode

Vahajääkide eemaldaja Citrus Cleaner. Spetsiaalne pindadelt vahajääkide eemaldaja (varustus, rullikud, vahasoojendajad jne).

Tootekood: CL3574 Kategooriad: , Silt:

Vahajääkide eemaldaja Citrus Cleaner 500ml
Spetsiaalne pindadelt vahajääkide eemaldaja (varustus, rullikud, vahasoojendajad jne)

Kasutamine: Kanna kindaid ja maski, et vältida kontakti ja sissehingamist. Mööbli ja teiste pindade jaoks leota vatipatja eemaldajas ja puhasta pind vahajääkidest.

Väldi: Igat sorti leeki ja sädet. Mitte kokku suruda ega proovida kahjustada pakendit, hoida eemal kuumaallikatest. Mitte kasutada väikeses mitteventileeritud ruumis.
Riskilaused: Ohtlik. Ohtlikud ained: tetradekaan, dekaan. H226: Tuleohtlik vedelik ja aur. H304: Allaneelamisel või hingamisteedesse sattumisel võib olla surmav. EUH066: Korduv kokkupuude võib põhjustada naha kuivust või lõhenemist.
Ohutuslaused: P103: Enne kasutamist lugege etiketti. P102: Hoida lastele kättesaamatus kohas. P101: Kui on vajadus pöörduda arsti poole, näidake pakendit või etiketti. P280: Kanda kaitsekindaid, kaitseprille või kaitsemaski. P210: Hoida eemal kuumusest/sädemetest/lahtisest tulest/kuumadest pindadest. – Mitte suitsetada. P235: Hoida jahedas. P405: Hoida lukustatult. P501: Jäätmekäidelda vastavalt riiklikule seadusele.
Allaneelamisel oksendamist mitte esile kutsuda, koheselt kutsuda meditsiinilist abi. KUI NAHAL(või juustes): eemaldada koheselt määrdunud riided. Loputada nahka veega.
Mitte panna nahale. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Toote sattumine trükitud logole võib selle osaliselt või täielikult eemaldada.

Koostis: Tetradecane, decane, paraffinum liquidum (mineral oil), CI 47000, parfum (fragrance), limonene, citral

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Clarena Citrus Cleaner, vahajääkide eemaldaja, 500 ml”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…