AVA Bio Harmony tõstev öökreem (50 ml)

17,90 

Tõstev ja toitev öökreem sisaldab aktiivseid koostisosi, mis on vajalikud öösel naha vananemise tõhusaks ennetamiseks kui ka kortsude vähendamiseks.

2 laos

Tootekood: AVA7182 Kategooriad: , , Sildid: ,

AVA Bio Harmony tõstev ja toitev öökreem sisaldab oskuslikult valitud, öösel aktiivseid koostisosi, mis on vajalikud nii naha vananemise tõhusaks ennetamiseks kui ka kortsude vähendamiseks. Lootoseõite ja safrani ekstraktide ning Zeta Fraction tehnoloogial põhinev õlide sünergiline koostis tagab pikaajalise ja intensiivse regenereerimise, hüdrolipiidse barjääri taastamise ja sügavniisutuse. Patenditud Zeta Fraction tehnoloogia põhineb taimeekstraktide hankimisel eriti ökoloogilisel viisil ning suurendab seetõttu toimeainete sügavatesse nahakihtidesse imendumise efektiivsust. Kreem taastab noorusliku ja terve välimuse ning muudab naha siledamaks, pringimaks ja elastseks.

Kasutamine: Kandke õhtul oma tavapärase ilurutiini osana näole ja kaelale. Maksimaalse taastava toime saavutamiseks kandke kreem pärast Bio Harmony Active taastava seerumi kasutamist põhjalikult puhastatud näo-, kaela- ja dekolteenahale.

Koostis: Aqua, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Polyglyceryl-6 Stearate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Olus Oil, Octyldodecyl Oleate, Polyglyceryl-2 Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Stearyl Alcohol, Glycine Soja Oil, Cocos Nucifera Oil, Nelumbo Nucifera Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Crocus Sativus Flower Extract, Sodium Phytate, Beta-Sitosterol, Centella Asiatica Leaf Extract, Juglans Regia Shell Extract, Pyrus Germanica Extract, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Squalene, Polyglyceryl-6 Behenate, Hydrogenated Olive Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polyhydroxystearic Acid, Octyldodecanol, Citric Acid, Pentylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Sodium Metabisulfite, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “AVA Bio Harmony tõstev öökreem (50 ml)”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga